محاسبه میزان ورق ژئوممبران برای ساخت استخر 

پارس عایق پلیمر پایدار

مقایسه ژئوسل و ژئوگرید + بررسی تفاوت و شباهت

مقایسه ژئوسل و ژئوگرید

ژئوسل و ژئوگرید هر دو از محصولات ژئوسنتتیک هستند و هدف از مقایسه و بررسی تفاوت و شباهت های آنها درک بهتر خصوصیات و عملکرد آنها و همچنین آشنایی بیشتر با این مواد پلیمری است. بسته به پروژه ای که در حال تکمیل آن هستید، ممکن است یک ماده نسبت به دیگری مزیت های مشخصی داشته باشد. و باید توجه داشت که فهم دقیق تفاوت بین ژئوگرید و ژئوسل منجر به انتخاب درست هر یک در پروژه های مختلف خواهد شد و این موضوعی است که برای پیمانکاران و کارفرمایان بسیار مهم است.

 

در صورتیکه در انتخاب ژئوسل یا ژئوگرید و همچنین مقدار و متراژ هر کدام از آنها و یا سایر سوالات دیگر، نیاز به مشاوره با افراد متخصص دارید می توانید با کارشناسان پارس عایق پلیمر پایدار با شماره مستقیم (09128132387) تماس بگیرید و از راهنمایی های آنها بهره مند شوند.

خصوصیات ژئوسل

ژئوسل (Geocell) فرآورده‌ای پلیمری، سه بعدی و نفوذپذیر با ساختاری لانه زنبوری یا سلولی كه با استفاده از ژئوگرید بوسیله سوزن‌های ویژه با آرایشی مثلثی یا مربع شكل مونتاژ می شود.

ژئوسل

توضیحات بیشتر و مشاهده خصوصیات کلی ژئوسل و دریافت قیمت ژئوسل و …


خصوصیات ژئوگرید

یکی دیگر از محصولات ژئوسنتتیک ژئوگرید می باشد.‌ این محصول از روی هم قرار گرفتن دو مجموعه نوار موازی با زاویه‌های متفاوت تشکیل شده است این محصول دارای چشمه‌ها با اندازه‌های مختلف می‌باشد.

ژئوگریدها به دلیل توانایی‌شان در تقویت و تثبیت خاک، نقش مهمی در پروژه‌های مختلف عمرانی و زیست‌محیطی ایفا می‌کنند و استفاده از آن‌ها می‌تواند منجر به بهبود عملکرد و طول عمر سازه‌ها شود.

مکانیزم عملکرد ژئوگرید بدین صورت است که این چشمه‌ها با سنگ، خاک و یا دیگر مصالح قفل شده و موجب بهبود عملکرد سازه و مصالح می‌گردد.

خرید ژئوگرید

 


توضیحات بیشتر و مشاهده خصوصیات کلی ژئوگرید و دریافت قیمت ژئوگرید و …


 

جدول مقایسه ژئوسل و ژئوگرید و تفاوت ها و شباهت های آنها

ژئوسل از نظر ساختاری، سلول‌های سه‌بعدی و به‌هم پیوسته است که شبیه یک لانه زنبوری هستند. با توجه به نیاز پروژه، سلول‌ها اغلب با موادی مانند خاک، مواد دانه‌ای یا بتن، پُر می‌شوند. ژئوگریدها بر خلاف ژئوسل‌ها به‌صورت دو بعدی ساخته می‌شوند. ژئوگریدهای مبتنی بر طراحی سازه تک‌محوری، دومحوری یا حتی سه‌محوری هستند. همه این طراحی‌ها مقاومت عالی، خمش، ظرفیت تحمل بار خوب و سفتی و پایداری عالی در داخل صفحه را ارائه می‌دهند.

در جدول زیر یک مقایسه کلی از ژئوسل و ژئوگرید را ارائه داده ایم. به طور مختصر و مفید می توانید به شباهت ها و تفاوت های آنها پی ببرید.

 ژئوسلژئوگرید
نصبژئوسل‌ها را به راحتی می توان با مواد مناسب پر کردنصب صحیح ژئوگریدها دشوار است؛ چراکه تثبیت آنها کار آسانی نیست
جنسهر دو ساخته شده از مواد کامپوزیت پلیمری هستند
ویژگی هاهر دو دارای ویژگی‌هایی مانند استحکام بالا، ظرفیت باربری زیاد، تغییر شکل کوچک، خزش کوچک، مقاومت در برابر خوردگی، ضریب اصطکاک بزرگ، عمر طولانی و ساخت راحت و سریع هستند.
کاربردهر دو ماده در مکان‌هایی مانند جاده‎ها، راه آهن، تکیه‌گاه پل‌ها، اسکله‌ها، سدها، دیوارهای حائل و پروژه‌های مقاومت در برابر ترک روسازی استفاده می‌شوند.
ساختارژئوسل یک ساختار مشبک عمیق و سه بعدی است، ژئوسل ها به شکل ساختاری لانه زنبوری به هم متصل می‌شوند.ژئوگرید معمولاً دو بعدی است.ساختار ژئوگریدها شبیه یک شبکه تنگ هستند.
مقاومت در برابر آسیب هنگام نصب  عالیضعیف
تقویت و تسلیح خاک  قابل استفاده در طیف وسیعی از خاک ها، حتی خاک هایی با دانه بندی ضعیف  قابل استفاده در بستر هایی  با قابلیت چسبندگی مناسب خاک
عملکرد ژئوسل ها در طول زمان کمتر مستعد خم شدن و فرورفتن در زیر لایه هستند. این استحکام همچنین نصب آن‌ها را آسان‌تر می‌کند و به سادگی در موقعیت باز شده با زیرلایه پر می‌شوند.ژئوگریدها روی بسترهای نرم عملکرد خوبی ندارند زیرا نصب مواد انعطاف پذیر نازک به درستی دشوار است
عملکرد زهکشی   تسهیل جریان طبیعی مایعات در جهت های مختلف در حالی که مانع از عبور ذرات خاک محفوظ شده  می گردد.   ذرات خاک به راحتی توسط جریان مایعات از شبکه ژئوگیرید خارج می گردند. به علت  نگهداری ذرات خاک  شبکه ای با بسیار کم عمق
دوام و ماندگاری دربرابر بارهای دینامیکیمقاومت بالا در برابر بارهای دینامیکی با تغییر برآیند نیروی عمودی به نیروی سطحی افقی در نتیجه نیروی نقطه ای خنثی شده و از نشست سطح و تغییر شکل  جلوگیری می گردد.مقاومت پایین در برابر بارهای دینامیکی به علت قابلیت شکل پذیری بالا در برابر نیروهای وارد شونده
هزینه  با در نظر گرفتن هزینه‌های سرمایه‌گذاری اولیه، هزینه‌های جانبی و نگهداری و تعمیرات مداوم، ژئوسل‌ها در دراز مدت هزینه کمتری دارند.قیمت ژئوگریدها کمتر از ژئوسل‌ها است اما چون احتمالا نیاز به نصب چندین لایه، استفاده از مواد پرکننده با کیفیت بالاتر و تعمیرات مکرر خواهید داشت. بنابراین هزینه نهایی بیشتر از ژئوسل خواهد شد.